9.4.10

Ho ho ho! Ni Ha Ho!

"nisan ayında yeni yıl mı olur, kristofır? hangi takvimi kullanıyorsun sen kuzum ha?" demesin kimse. şimdi durduk yere kimse elimizi kana bulatmasın.

köşede duran kasketli, kavruk tenli, bıyıklı satıcıdan horoz şekerlerini alanlar, antik tiyatronun eski püskü, küpeşte sıralarında boş buldukları yerlere nazik popolarını yerleştirsinler lütfen.

çocuklarıyla gelenler üzülmesin, sıkılmasın. fazla yer kaplamasınlar diye kucaklarında tutmaya çalışmasınlar zavallıları. salsınlar ortalığa, gezinsin çocuklar. ama dikkat edin, sahne dekorunu mıncırmasınlar, zira gösteri saatine az kaldı ve dekorcu çocuk az önce sevgilisiyle mesaj yoluyla kavga ettiği için sahildeki siyah, büyük taşın üstüne oturup denize sekmeyen taşlar atmaya gitti şu anda. cep telefonunu da parçalamış olabileceğinden dolayı kendisine ulaşamayabiliriz. ondan sebep, aman diyim sahne dekoruna dikkat.
- hoooop, pardon bağyan! yağlı boya, değmesin!...

sarih delilik gezici hophop ve zıpzıp kumpanyası
size acıklı bir güldürü sunacak, sağyın seyirciler.
şu anki planlarımıza göre programımızın ne kadar süreceğini öngöremiyoruz ne yazık ki. bu, kuklalarımızın ruhsal durumu, aralarındaki gönül ilişkisi ve bizim cebimize girecek sarı sarı liraların sayısına bağlıdır tamamen.
ondan kelli, şimdi yerlerinizi alın ve bizi izlemeye koyulun.
hoş geldiniz! ho ho ho! ni ha ho!

I believe in Saint Nicholas... It's a different type of Santa-Clause...

Hiç yorum yok: